×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Gündem Resmi İlanlar Politika Teknoloji Eğitim Sağlık Spor Kültür Sanat Eskişehirspor Foto Şaka

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri E-gazete Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Neden gelir odaklı bir sistem?

Süper haber sitesi , başarılı bir haber sitesi olması dışında kazandırmaya odaklanmıştır.

Süper Haber Sitesi 11/10/2021 13:50 11/10/2021 13:51 392

A- A+

Dijital habercilik sanıldığından daha zor ve tavizler vermek gerektiren bir iştir. Tüm bu çabalar karşısında ise beklenilen geliri elde eden ve açıkçası bu işten kar eden çok az haber sitesi vardır. Amacımız bu konuda girişimcilere destek olacak bir yapı oluşturmaktı.

Süper haber sitesi ile gelir elde edebileceğiniz noktalar;

  • Online reklam satışı;

Dilediğiniz reklam alanlarını üyelerin siparişlerine açarak kendi reklamlarını kendilerinin vermesini sağlayabilirsiniz. Böylece konuya hakim üyelerle yapılacak uzun reklam görüşmeleri ortadan kalkar ve yeni alışkanlıklara daha uygun bir reklam satış süreci başlar. Açık reklam alanlarından seçim yapan reklam veren, kendi reklam görselini ekler ve onaya gönderir. Site onayı ile birlikte kendisine iletilen kredi kartı ödeme linkinden ödemesini yaparak reklamının otomatik yayınlanmasını sağlar.

  • Ekonomik Reklam alanları( sponsorlar)

Süper haber sitesi web ve mobil arayüze göre tasarlandığından reklam alanlarının çoğu  %100 genişlikte banner reklamlar düşünülmüştür. Bu reklamlar da sitedeki konum ve boyutları dolayısıyla belli fiyatlara satılması gerekir. Bu aşamada daha küçük bütçeli reklam verenler için aynı blokta 8 reklamın birden gösterildiği ekonomik reklamlar alanı eklenmiştir. Bu alanda yayınlanacak tüm reklamlar rastgele olarak gösterilir. Böylece ortalama 2 banner alanında 8 banner eklenir.

  • Özel üyelik

Bu sistemle özel üyelik satışı yaparak bu üyelere bazı özel imkanlar sunabilirsiniz. Mesela özel üyelere reklamları kapatabilir veya özel haberleri sadece özel üyelerinizin okumasını sağlayabilirsiniz. ( Yeni güncellemede süreli yayın okuma özelliği de eklenecektir.)

  • Vitrin özelliği

Süper haber sitesinde gelişmiş bir ilan ve firma rehberi altyapısı bulunmaktadır. Sistemde ücretsiz ilan ve firma ekleyen kullanıcılara vitrinde yayınlama teklifi sunulur. Böylece ayarlayacağınız bedelleri ödeyerek ilan ve firmalarının daha çok görünmesini sağlayabilirler.

Bu sistemde ilk ekleme işleminden sonra tüm süreç otomatik ilerleyeceğinden standart bir yönetim dışında zamanınızı almadan size ek gelir getirir

YORUM YAP

Seri İlanlar

Satılık araç

(Vasıta )

Eskişehir / 07-10-2021

İş arıyorum

(İş)

Eskişehir / 07-10-2021

Firma Rehberi

Başaran Danışmanlık

Hizmet / Ankara

Halil Usta

Otomotiv / Bitlis

İştah lokantası

Yeme-İçme / Ankara

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024