×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Gündem Resmi İlanlar Politika Teknoloji Eğitim Sağlık Spor Kültür Sanat Eskişehirspor Foto Şaka

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri E-gazete Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Süper haber sitesi nasıl kolaylaştırır?

Haber sitesi sahipleri zamanlarının çoğunu gerçekten haber üretmek için harcamadıklarının farkındadır. Sitelerinin yapmadığı bir çok şeyi manuel olarak yapar ve zaman kaybederler.

Süper Haber Sitesi 11/10/2021 13:44 11/10/2021 14:00 428

A- A+

Haber yazılımı kullananlar için en büyük sorunlardan birisi web ve mobil uyumudur. Bazı kararları 2 taraf için ayrı ayrı alma süreci ciddi efor ve zaman kaybettirir. Bu noktada SHS, web ve mobil ayrımını ortadan kaldırarak her işlemin tek seferde gerçekleşmesini sağlar. Mesela reklam eklerken web ve mobil reklam alanları için ayrı ayrı işlem yapmanıza gerek yoktur. Optimum oranda bir reklam tasarımı kullanarak 2 yönlü sonuç alabilirsiniz.

Ayrıca onlarca ve hatta yüzlerce reklam alanı içinde kaybolmazsınız. İhtiyacınız kadar reklam alanına sahip olarak sizin için optimum faydaya göre sıralanmış yapıyı direk kullanmaya başlarsınız.

SHS kolaylığını en çok hissedeceğiniz alan haber ekleme aşamasındır. Hem kullanım kolaylığı hem de teknik gereksinimler bir arada buluşturulmuş ve hızlandırılmıştır. Mesela haber eklerken bütün görseller tek boyutta kesilerek haber adını alırlar. Hızlı eklemeniz gereken haberlerde görsel seçmezseniz, normal ve son dakika için default görsel kullanılır.

Diğer bir pratiklik ise video galeri( webtv) alanına youtube kanalınızdan otomatik video çekilebilmesidir. Böylece önce kanala sonra siteye ayrı ayrı işlem yapmanıza gerek kalmaz.

Özel haber, röportaj ve reklam haber ile muhabir özel haberleri için önceden hazırladığınız görsel filigranlar tek seçim ile manşet görseline işlenir.

Bu ve benzeri bir çok özellik haber sitenizi kullanırken hızlanmanızı ve kaliteli bir sunum yapmanızı sağlar.

Eklemek istediğiniz her içeriği tek noktadan seçebilirsiniz. Böylece  menüler içinde gezinmenize gerek kalmaz.

YORUM YAP

Seri İlanlar

Satılık araç

(Vasıta )

Eskişehir / 07-10-2021

İş arıyorum

(İş)

Eskişehir / 07-10-2021

Firma Rehberi

Başaran Danışmanlık

Hizmet / Ankara

Halil Usta

Otomotiv / Bitlis

İştah lokantası

Yeme-İçme / Ankara

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024